siti asma's FotoPage

By: siti asma bakar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Latessss news.....

Assalamualaikum....

more infos about TELEKUNG SUTERA...
Koleksi TErKINI....

Sila ker...http://masatelekung.blogspot.com/


Ibadah Sempurna, Hati Bahagia.......

Siapa Cepat, Dia Dapat.....


Tuesday, 9-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aaaggghhh.....susah jugakla....

Ini telekung saya....
Inipun saya punya jugak.....cantik kan?!
saya suka sulam penuh...u solat dirumah....
Assalamualaikum.....[b]

kawan2 n pelanggan yang setia menanti telekung....Terima kasih....
InsyaAllah...masih dalam perjalanan dr Indonesia ke MALAYSIA...
lambat nyer..masa berlalu bila ku nantikan koleksi baru....
tapi kalu nak raya...terasa cepatnya nak tiba Hari Lebaran......

Al-maklumla...telekung baru kan dah ada...!!!!

Hmmmm....penat jugak hari...tadi aku ber "EXAM" ...
kat KKM ni wajib diambil untuk semua staff....
ingatkan kacang jer.....rupa2nya..mencabar minda aku y dah lama beku nih.....
iksiksikhs...

ape2 pun...dah settle....harap2 lulus....amin....

wokeh....Selamat Berbuka n Bertarawikh....


Monday, 8-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
TELEKUNG MURAH.......masih menunggu...

sulam belakang, sutera cotton RM130.00 sahaja..
Assalamualaikum....Alhamdulillah...seminggu sudah kita berpuasa...

Koleksi2 [size=18]TELEKUNG[/size] akan sampai tak lama lagi...
sabar ye kawan2....
saya juga dalam usaha meng' develop' webpage sendiri...InsyaAllah...
tetapi buat masa ni...tiada kesempatan yang mengizinkan....

Wokeh...SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!!!!

email saya di sitiasmabakar@yahoo.com kalu berminat...
InsyaAllah saya akan dahulukan yang berminat atau yang Booking.



Ok...SELAMAT BERBUKA.....


Monday, 8-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
TELEKUNG MURAH.......masih menunggu...

Assalamualaikum....Alhamdulillah...seminggu sudah kita berpuasa...

Koleksi2 [size=18]TELEKUNG[/size] akan sampai tak lama lagi...
sabar ye kawan2....
saya juga dalam usaha meng' develop' webpage sendiri...InsyaAllah...
tetapi buat masa ni...tiada kesempatan yang mengizinkan....

Wokeh...SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!!!!

email saya di sitiasmabakar@yahoo.com kalu berminat...
InsyaAllah saya akan dahulukan yang berminat atau yang Booking.



Ok...SELAMAT BERBUKA.....


Thursday, 4-Sep-2008 07:55 Email | Share | | Bookmark
TELEKUNG MURAH.......

sutera cotton RM130.00 sahaja...
Assalamualaikum.....

Betul!!! tak percaya ker..???saya dah survey........kat tempat longgok...yang dianggap murah tu.....(area bangi n putrajaya),

Antara perbandingan nyer.......
Telekung jenis Sutera, Sulam Penuh...harga di X RM150.00kami jual RM130.00 sahaja........

ada banyak lagi perbandingan....tapi kawan2 survey sendirila....
kalau saya sendiri cerita...mesti kurang yakin kan!!??...



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net